In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Honkbal en Softbal Bescherming

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Honkbal bescherming bij Athleteshop.com

De vanger (catcher) die tijdens het spel achter de slagman staat draagt stevige lichaamsbeschermers en een masker om zichzelf te beschermen. Onze lichaamsbeschermers zijn geschikt voor elk lichaam. Ze zijn voorzien van een verstelbare bevestigingsband waardoor ze volledig op het lichaam van de speler afgesteld kunnen worden.

Het masker is gemaakt van een superlicht draadframe en schuimstof polstering waardoor het uiterst licht in gewicht is en voor veel draagcomfort zorgt. Hij beschermt het gezicht, de oren en de keel van de speler.

Honkballen of softballen bij koude weersomstandigheden is niet altijd even prettig en kan ook voor verminderde grip op uw knuppel zorgen. Hier biedt een Batting Glove de perfecte oplossing voor! Deze flexibele handschoen zorgt voor warme handen en extra grip.