In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Honkbalknuppels & Softbalknuppels

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

Honkbalknuppels Merken

U kunt kiezen uit diverse Tiger, Franklin en Benson honkbalknuppels.

Wanneer kiest u voor een houten of aluminium honkbalknuppel?

Aluminium knuppels zijn zeer licht in gewicht waardoor het de speler gemakkelijker wordt gemaakt om ver te kunnen slaan. Ook zijn ze nagenoeg onbreekbaar en dus uiterst duurzaam. Tevens zijn alle aluminium knuppels voorzien van een (leren) grip, waardoor de speler veel grip en controle heeft op de knuppel. Vooral voor beginnende honkbalspelers zijn aluminium honkbalknuppels aan te raden.

Houten honkbalknuppels zijn zwaarder en worden veelal gebruikt door ervaren honkballers. Alle houten knuppels zijn voorzien van een harde laklaag waardoor duurzaamheid gegarandeerd is.

Welke maat Honkbalknuppel heeft u nodig?

Honkbalknuppels zijn er in verschillende maten. De 26-, 28- en 30 inch knuppels zijn ideaal voor de wat jeugdigere honkbalspelers en hebben een lengte van respectievelijk 70, 75 en 80 cm. De honkbalknuppels met een afmeting van 32, 33 of 35 inch hebben een lengte van respectievelijk 80, 82,5 en 85 cm en zijn bedoeld voor volwassen en gevorderde honkbalspelers.