In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Korfballen

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Korfbal ballen bij Athleteshop.com

U vindt hier korfballen van het topmerk Mikasa. Alle Mikasa korfballen zijn voorzien van een Internationale Korfbal Federatie (IFK) keurmerk. De Mikasa wedstrijdballen zijn te verkrijgen in de maten 3, 4 en 5 en voldoen aan alle geldende internationale voorschriften op het gebied van wedstrijdballen waardoor ze zich perfect lenen voor wedstrijdgebruik. 

Maten

Korfballen in maat 3 zijn geschikt voor jeugdige spelers. Ballen in maat 4 zijn bedoeld voor de ietwat gevorderde (jeugdige) spelers. Maat 5 is de meest gangbare balmaat en is geschikt voor volwassenen en korfballen op wedstrijdniveau. De nummers in de productnamen geven aan welke maat de bal heeft; de K3-FT bal is bijvoorbeeld een bal in maat 3, de K4 is een bal van maat 4.