In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


IJshockeyschaatsen

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Schaatsen voor ijshockey

Ijshockey is eeen variant van hockey. De naam zegt het al, hockey dat op ijs gespeeld wordt. Het speelveld van ijshockey bestaat uit 3 zones: verdedigend vak, neutraal vak en een aanvallend. Op deze pagina vindt je een ruim aanbod op het gebied van ijshockeyschaatsen, pucks en ijshockeysticks van topmerken zoals Zandstra, Powerslide en Playlife.

Oerstevig en licht in gewicht

IJshockey is een dynamische sport waarbij snelheid en wendbaarheid van essentieel belang zijn. Athleteshop heeft hierop ingespeeld door diverse ijshockeyschaatsen in het assortiment op te nemen die uiterst stevig zijn en daarbij tegelijkertijd licht in gewicht blijven. De stevige ijshockeyschaatsen kunnen veel verduren en de klappen tijdens het spelen goed opvangen. Het lichte gewicht van de ijshockeyschaats zorgt juist voor veel weerbaarheid waardoor men zich snel over de ijsbaan kan voortbewegen. Oftewel de beste ijshockeyschaatsen bestel je hier snel en makkelijk online voor een scherpe prijs.