In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Schaatsbroeken

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Schaatsbroek

Je kunt bij ons terecht voor het bestellen van diverse Craft, AXC en Bioracer schaats- en trainingsbroeken. Hierbij kun je denken aan lange schaatsbroeken die zijn voorzien van pasvormen die nauw op je lichaam aansluiten en korte trainingsbroeken. Ze bieden veel comfort en lenen zich perfect om te dragen als basislaag. De ristbroek is uitermate geschikt bij het inrijden vooraan een wedstrijd. 

Uiteraard vindt je hier ook windbroeken en schaatsbroeken die je als tweede of derde laag kunt dragen. Deze broeken zijn voorzien van een wijdere pasvorm en focussen zich voornamelijk op het bieden van extra isolatie waardoor u uw lichaamstemperatuur op peil houdt. Vooral bij het schaatsen op natuurijs tijdens de koude winterdagen is een goede schaatsbroek onmisbaar.