In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Kinderskates

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kinder Skates bij Athleteshop.com

Skeeleren is ook onder kinderen een erg geliefde bezigheid. Onze kinderskates zijn ideaal om op zonnige lente- of zomerdagen op straat of in skateparken te skeeleren. Bij het ontwerp van kinderskates staat veiligheid voorop. Iedere skate is daarom voorzien van een robuuste cuff en een stevige schoen voor optimale veiligheid.

Athlete.nl voor al uw Powerslide, Bont en Fila kinderskates
Er is op Athlete.nl voor ieder kind een paar kinderskates te vinden. Ons assortiment bestaat onder andere uit skeelers van de topmerken Bont, Fila, Raps en Powerslide. Iedere skeeler verschilt in prijs, gebruikersniveau en ontwerp. Welke skate u kiest hangt dus af van meerdere factoren. Wij bieden kinderskates in uiteenlopende prijscategorieën waarbinnen u de keus heeft uit professionele kinderskates voor echte fanatiekelingen en verstelbare skeelers die volledig meegroeien met de kindervoet.