In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Skeelers, rolschaatsen en skates

Van laag naar hoog sorteren

81-100 tot 234

Van laag naar hoog sorteren

81-100 tot 234

Skaten en Skeeleren bij Athleteshop

Skeeleren is een leuke en doeltreffende manier om aan uw conditie te werken. Vooral tijdens warme lente- en zomerdagen biedt een goed paar skeelers de perfecte manier om er lekker op uit te trekken. Of u nu wilt stuntskaten, een kort rondje door het park wilt maken of een lange tocht wilt skeeleren; u zult op Athleteshop zeker een geschikt paar skeelers kunnen vinden.

Powerslide, Fila, Bont en Raps skeelers voor zowel recreatieve als professionele skaters

Onze jarenlange sportervaring en affiniteit met skeeleren heeft ons in staat gesteld een veelomvattend assortiment aan skeelers samen te stellen met skeelers van echte topkwaliteit. U kunt hierbij denken aan skeelers met een voordelige prijs/kwaliteitverhouding die zich perfect lenen om op recreatief niveau te gebruiken. De ietwat duurdere en geavanceerdere skeelers zijn juist ideaal voor professionele skaters en fanatiekelingen.

Kinderskeelers van Athletshop

Er is uiteraard ook aan de jeugdige skaters gedacht. Zo vindt u op Athleteshop diverse kinderskates van de topmerken Fila, Bont en Powerslide. U kunt hierbij kiezen uit modellen die verschillen in ontwerp, gebruikersniveau en prijscategorie. Uw kind zal nog vele jaren skeelerplezier beleven aan onze verstelbare kinderskates. Dit zijn modellen die verstelbaar zijn waardoor ze volledig met de kindervoet meegroeien.