In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Squash Grips

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Squash Grips

De grip van het racket wordt gevormd door de verbinding tussen je hand en het racket. Een goede grip op je racket zorgt voor optimale vochtopname, vibratiedemping en uitstekende balcontrole. Zo kun je je stuurkracht zo goed mogelijk overbrengen op je squashracket.

Het belang van Squash Grips

Je kunt kiezen uit verschillende overgrips van de topmerken KarakalDunlopOliver en Pacific. Overgrips zijn dunne zelfklevende kunststoffen grips die je om de steel van je squash racket kunt wikkelen. Ze zijn vaak stroever dan basisgrips, waardoor ze dus voor extra grip zorgen. Ook beschikken ze over speciale vochtabsorberende kwaliteiten, hetgeen zorgt voor optimale zweetabsorptie. 

Squash Overgrips

Het gebruiken van een overgrip is niet noodzakelijk maar wel aan te raden aan spelers die bijvoorbeeld vinden dat hun racketvat te dun is, of aan spelers die op zoek zijn naar meer grip.