In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Squash Rackets

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Squash racket

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment met squash rackets van topmerken zoals DunlopOliverSaxonPrince en Victor. Squashrackets worden gemaakt van aluminium, titanium of carbon. Bij het maken van de juiste keuze speelt het gewicht van het squash racket een grote rol. Een zwaarder squash racket geeft de speler meer kracht terwijl een licht racket juist meer controle biedt.

Squash rackets voor beginners

Beginnende squashers raden wij aan om met een licht racket van aluminium te beginnen. Door te spelen met een relatief licht racket wordt het spelen voor je makkelijker gemaakkt; beginners hebben namelijk vaak nog geen perfecte controle over de bal. Spelen met een licht racket geeft je meer controle over het squash racket waardoor je het squashen snel onder de knie zult krijgen.

Squash rackets voor Gevorderden

Gevorderde spelers zullen juist veel speelplezier beleven aan de wat zwaardere titanium squash rackets. De titanium rackets bieden naast controle ook veel meer power en zijn uitstekend om flinke slagen mee te maken! Naast titanium rackets zijn ook de carbonnen squashrackets ideaal voor gevorderden. De carbonnen rackets zijn veel lichter dan de titanium rackets en bieden naast veel kracht ook nog eens een verhoogde mate van controle en precisie tijdens het spel, ideaal voor de snelle en aanvallende speler!