In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Squash Snaren

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Squash snaren

Zijn de snaren van je squash racket toe aan vervanging? Kijk dan vooral eens naar de squashsnaren op deze pagina. Je vindt hier topsnaren van de twee toonaangevende merken op het gebied van racketsnaren: Ashaway en Pacific. Bij het kiezen van de juiste snaar is het van belang rekening te houden met een aantal eigenschappen zoals de dikte, soepelheid, spanning en het snarenpatroon van de snaar.

Snaardikte

De dikte van een snaar wordt aangegeven in milimeters. Dikkere snaren zijn duurzamer en gaan daardoor over het algemeen langer mee dan dunnere snaren. De dunnere bieden meer balgevoel maar gaan minder lang mee dan de wat dikkere snaren.

Snaarspanning

Ook de snaarspanning is belangrijk; een lage spanning biedt meer speelcomfort dan snaren met hogere bespanning. De snaren met hogere bespanning geven juist meer controle over de bal dan laag bespande snaren.