In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tafeltennis Accessoires

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Tafeltennis accessoires

Ben je op zoek naar tafeltennisaccessoires? Je kunt het zo gek niet bedenken de juiste accessoire vindt je bij Athleteshop: diverse bathoezen, battassen, scoreborden en schoonmaaksets. Kijk rond op de webshop en bestel direct online de beste merken: Heemskerk en Sponeta.

Tafeltennisbatjes hoezen

Door je bats te voorzien van een bathoes ga je slijtage van je tafeltennisbatje tegen en zal hij een stuk langer meegaan. De tassen zijn door de verschillende vakken ideaal om je tafeltennisbatje en de balletjes mee in te vervoeren. Zo heb je alles bij elkaar.

Reinigingsproducten

Om je tafeltennistafel en tafeltennisbat zo goed mogelijk te onderhouden kun je bij ons terecht voor speciale schoonmaakartikelen. De reinigingsproducten zijn zeer mild en zorgen voor optimale reiniging, zonder dat ze daarbij het tafeloppervlak of bat aantasten. Daarnaast zorgt het voor een goede grip.