In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tafeltennisbatjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tafeltennisbatjes bij Athleteshop

Bij tafeltennis denkt u naast de tafel en de balletjes natuurlijk ook meteen aan de batjes. Op Athleteshop kunt u kiezen uit verschillende tafeltennisbatjes van topmerken als Heemskerk, Sponeta en Rucanor.

Een batje naar uw hand zetten

Verschillende tactieken en technieken behoeven verschillende batjes. Ervaren en gevorderde spelers zullen veelal kiezen voor tafeltennisbats die zijn voorzien van een holle grip. De holle grip zorgt voor een Adjustable Balance Point. Door middel van gewichtjes die te plaatsen zijn in het holle handvat, kunt u het zwaartepunt verleggen en de bat naar uw hand zetten. 

Welk batje kiest u?

Tafeltennisbats zijn er in veel variaties. Naast de klassieke, houten bats zijn er ook modernere batjes die onderling van elkaar verschillen in speed-, spin- en controle-eigenschappen. Voor de recreatieve tafeltennissers zijn de Heemskerk en Joola bats aan te raden, met zowel gladde als een geribbelde kant.