In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tafeltennissets

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Tafeltennissets

Om het u gemakkelijk te maken heeft Athleteshop tafeltennissets samengesteld; al het nodige tafeltennismateriaal in één set! Ideaal omdat u niet zelf meer op zoek moet naar de verschillende benodigdheden, niet alles bij elkaar geraapt lijkt te zijn en dat er niets vergeten is.

Wat zit er in een tafeltennisset?

De sets zijn samengesteld met verschillende benodigdheden van diverse merken, maten en kleuren. Onze sets zijn ideaal voor recreatief en thuisgebruik en bevatten tafeltennisbatjes, tafeltennisballetjes en een handige draagtas.

Tafeltennissets voor scholen/verenigingen

Wanneer u op zoek bent naar sets met meer tafeltennismateriaal, dan zijn de Dunlop AC G-force en de Heemskerk Vigor sets echte aanraders! Deze sets zijn ideaal om met een grote groep te tafeltennissen, zoals bij verenigingen of op scholen.