In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tennis Grips

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tennis Grips

De stroeve en vochtabsorberende oppervlaktes van grips zorgen voor optimale grip op uw tennisracket. U kunt bij het kiezen van een grip kiezen uit een basisgrip, ook wel een vervangingsgrip genoemd en een overgrip.

Basisgrip

De basisgrip is de grip die standaard over de steel van uw racket gewikkeld is en zorgt voor meer grip en controle tijdens het tennissen. Het vervangen van de basisgrip van uw racket kost meer tijd, energie en precisie dan het vervangen van een overgrip.  Bij het vervangen van de basisgrip is het namelijk nodig om de oude grip van uw racket te verwijderen. Athleteshop heeft basisgrips van o.a. Yonex, Dunlop en Pacific.

Overgrip

De overgrip wordt over de bestaande basisgrip van uw racket aangebracht en zorgt voor extra demping, vochtopname en precisie tijdens het spelen. Het aanbrengen van een overgrip is dus een stuk eenvoudiger dan het aanbrengen van een nieuwe basisgrip. Overgrips zijn vaak zelfklevend, en hoeven niet vastgelijmd te worden waardoor ze ook gemakkelijk te verwijderen en te vervangen zijn. Athleteshop heeft overgrips van topmerken zoals Yonex en Pacific.