In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tennisschoenen

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Tennisschoen

Ook bij het tennissen is het van groot belang goede schoenen te dragen. Door het dragen van goede tennisschoenen verkleint u de kans op het oplopen van blessures en zorgt u voor meer flexibiliteit en comfort tijdens het spelen wat het speelplezier zeker ten goede komt!

Tennisschoenen onderscheiden zich van overige sportschoenen doordat ze zijn voorzien van unieke dempingmechanismen en zolen die voor veel grip, demping, controle en ondersteuning zorgen. 

U kunt bij ons terecht voor het bestellen van verschillende Victor en Hi-Tec tennisschoenen. Het is bij het kiezen van de juiste tennisschoen belangrijk te weten waar u precies naar op zoek bent; de schoenen verschillen onderling nog van elkaar in welke mate ze voor demping, grip en controle zorgen.