In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tennistassen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tennistassen 

Tennistassen zijn stevige en handige tassen om al je tennismateriaal in mee te nemen. Je kunt kiezen uit tennistassen van toonaangevende merken zoals: Dunlop, Prince en Yonex
 
Tennistassen zijn er in uiteenlopende modellen en formaten. Zo zijn er tassen waarin je slechts één racket in kunt transporteren, maar zijn er ook tassen waarin je wel negen of meer rackets in kwijt kunt. Ook qua model verschillen de tennistassen; je kunt kiezen uit schoudertassen en rugtassen. De schoudertassen hebben vaak meer opbergcapaciteiten dan de rugtassen en zijn dus ideaal voor wanneer je op zoek bent naar een tas met veel opbergruimte.
 
Bij het bestellen van een van onze tennistassen ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Alle tassen zijn gemaakt van zeer stevige en duurzame materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben.