In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Coördinatie Training

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Coördinatie training bij Voetbal

Een goed coördinatievermogen is onmisbaar bij het voetballen. Spelers moeten zo snel en precies mogelijk kunnen reageren op spelomstandigheden. U vindt bij ons diverse materialen die zich perfect lenen voor coördinatie- en precisietrainingen.

Coördinatie- en precisietrainingen 

Eén van de populairste voetbaltrainingen is het trainen met de Speedfootladder. De Speedfootladder focust zich op het trainen van het voetenwerk van de speler en traint zowel de snelheid als het coördinatievermogen. Hij is daarbij ook nog eens zeer effectief bij warming-ups en loopscholing om blessures te voorkomen.

Ook ons lijncoördinatiesysteem is bedoeld om het coördinatievermogen en het voetenwerk van spelers te trainen. Het systeem bestaat uit 19 strips met een clipsysteem en biedt ontzettend veel variatie. Zo kunnen de strips naast coördinatietraining ook gebruikt worden om start- en stoplijnen mee te creëren. De Sprongtraining JUMP is ideaal om het sprong- en reactievermogen van keepers mee te trainen.