In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Voetbal Hordes

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Hordes voor gebruik tijdens voetbal training

U kunt kiezen uit diverse trainingshordes die u uitstekend kunt gebruiken bij het samenstellen van trainingen die zich voornamelijk focussen op het perfectioneren van ren- en springtechnieken.

Verstelbare trainingshordes

De verstelbare trainingshordes  zijn ideaal voor het gebruik op scholen of verenigingen. Ze zijn eenvoudig in hoogte te verstellen en af te stemmen op het trainingsniveau van de spelers. 

Hordes met vooraf ingestelde hoogtes

Ook hordes met vooraf ingestelde hoogtes zijn bij ons te bestellen. De populairste trainingshorde in deze categorie is de Horde Return. Deze horde beschikt over een uniek returnmechanisme waardoor de horde automatisch in de verticale positie gebracht wordt wanneer men tegen de lat aanspringt.

De Micro Hordes lenen zich perfect voor coördinatie- en dribbeltrainingen. Spelers moeten hier namelijk snel over de kleine hordes springen of dribblen hetgeen vooral het voetenwerk ten goede komt.