In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Voetbal Verzorging

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Verzorgingsmateriaal voor Voetbal

Tijdens het voetballen is het van groot belang dat men over adequaat verzorgingsmateriaal beschikt om eerste hulp mee te verlenen of waarmee het ontstaan van blessures kan worden voorkomen. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van complete support sets, eerste hulp sets en losse verzorgingsproducten.

Naast losse producten zoals ijswater, warme- en koude gels, koelsprays, bandages en noem maar op zijn ook hele massagebanken bij ons te bestellen! U kunt hierbij kiezen uit vaste of vouwbare massagebanken die ideaal zijn om blessures bij spelers te verzorgen of te voorkomen.

Voetbalkoffer SUPPORT

Voor iedere voetbalclub of vereniging is de Voetbalkoffer Support een echte must. Door deze koffer te bestellen haalt u tegen een zeer scherpe prijs al het nodige materiaal om voetbalblessures of verwondingen te voorzien van eerste hulp. In deze koffer vindt u allerlei producten die speciaal toegespitst zijn op het voetballen; zo zijn er niet alleen wondverzorgingsproducten in te vinden maar ook de nodige accessoires zoals een stopwatch, een spike sleutel en schoenveters. Deze koffer heeft veel weg van een noodkoffertje waarmee u werkelijk op alles bent voorbereid!