In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Volleybalnetten

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Volleybalnetten bij Athleteshop.nl

Ook voor volleybalnetten bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt kiezen uit volleybalnetten in verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan diverse vrijetijds-, trainings-, snelmontage-, en wedstrijdnetten. 

Volleybalnetten voor Wdstrijden

Bent u op zoek naar wedstrijdnetten? Kijkt u dan vooral eens naar de  DVV1 en DVV2 netten. Ze voldoen aan alle nationale en internationale regelgevingen en zijn dus perfect te gebruiken bij volleybalwedstrijden. Het DVV2 net is een wedstrijdnet dat speciaal bedoeld is voor vrouwenteams.

Uiteraard vindt u hier ook alle nodige accessoires om uw volleybalnetten mee op te knappen, zoals vervangende kabels en spanelementen. Ook meetlatten om de hoogte van het net op te meten zijn bij ons te bestellen. 

Netantennes

U kunt kiezen uit één- of tweedelige netantennes. Uiteraard vindt u hier ook diverse netantennehoezen om uw netantennes mee te beschermen.

Netpalen

Wedstrijdniveau
Voor volleybal op wedstrijdniveau zijn de MASTER en WORLD CHAMPION netposten aan te raden. Ze worden veel gebruikt door clubs en verenigingen en voldoen aan alle nationale en internationale regelgevingen waardoor ze dus perfect te gebruiken zijn tijdens wedstrijden!

Trainingsniveau
Wanneer u juist op zoek bent naar een netpaal voor volleyballessen zijn de aluminium netposten aan te raden. Deze palen worden veel gebruikt door diverse volleybalclubs en sporthallen om volleybaltrainingen mee te geven. Ze zijn gemaakt van zeer stevig aluminium en hebben een ongekend lange levensduur.

Scholen
Voor scholen is juist de Multifunctionele Speelpost een echte aanrader. Deze speelpost is niet alleen als volleybalnetpaal te gebruiken, maar kan ook prima gebruikt worden bij andere sporten waarbij een net gebruikt wordt zoals bijvoorbeeld bij het badmintonnen. Deze palen onderscheiden zich van de overige netpalen door hun multifunctionaliteit en zijn daarbij ook nog eens uiterst duurzaam waardoor ze nog jaren mee zullen gaan!