In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Waterspellen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waterspellen

Al het nodige materiaal om leuke en uitdagende watergames mee samen te stellen vind je bij ons! Je hebt bij ons de keuze uit diverse indoor en outdoor speelmaterialen die zich perfect lenen voor diverse speelactiviteiten van verschillende merken zoals Beco, Gymnic en Intex.

Voor de allerkleinsten zijn er bijvoorbeeld foamen speelmaterialen zoals de Beam, Cubby, Snakky, Ringy en de Quatro. Voor iets oudere kinderen zijn diverse waterpolodoelen, loopbruggen, watervolleybal netten, hoepels en duikspellen te bestellen.

Onze watergames zijn gemaakt van uiterst stevig materiaal met uitstekende drijfeigenschappen. Ze zijn daardoor ook zeer geschikt om kinderen met watervrees op een plezierige manier kennis te laten maken met het water.