In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Snorkels

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snorkels

De snorkels die je op deze pagina ziet zijn perfect te gebruiken tijdens duikexcursies en duiklessen! Ze worden veel gebruikt om onder water te kijken naar, bijvoorbeeld vissen of planten. Een ontzettend leuke duikactiviteit voor op vakantie of in de warme zomermaanden. De snorkels zijn verkrijgbaar van verschillende merken zoals Rucanor, Aqua Lung Sport en Finis,

De meeste snorkels zijn los te bestellen, je bestelt dan één snorkelbuis en kiest hier zelf een passende duikbril of duikmasker bij. Vooral wanneer je goed wilt zien wat er zich onderwater allemaal afspeelt is een goede duikbril of duikmasker van groot belang. Om onderwater zoveel mogelijk zicht te hebben zijn vooral duikmaskers aan te raden. Die zijn namelijk een stuk groter dan duikbrillen. 

Snorkelset

Wil je een complete snorkelset online kopen bij Athleteshop? Dat is natuurlijk ook mogelijk, we hebben snorkelsets voor zowel heren als dames. Een snorkelset bestaat uit zwemvliezen, duikbril en eenduikbuis. Bij een snorkelset zit een handige tas waar je alles netjes mee kunt opbergen.