In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Zwemgordel

Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

Zwemgordel

Je kunt kiezen uit zwemgordels in diverse modellen en formaten van de merken Beco en Tunturi. Al onze zwemgordels zijn gemaakt van foammateriaal. Dit maakt dat ze soepel en comfortabel zijn, je hoeft zich dus geen zorgen te maken over een te strak zittende of oncomfortabele zwemgordel.

Tevens beschikt de foamen zwemgordel over uitstekende drijfeigenschappen. Dit zorgt ervoor dat ze zich perfect lenen om beginnende zwemmers op een veilige manier kennis te laten maken met het water. Ideaal dus om te gebruiken tijdens zwemlessen!

Je kunt bij ons kiezen uit diverse zwemgordels die stuk voor stuk in verschillende maten te bestellen zijn. Zo is er voor iedere zwemmer een geschikte zwemgordel te vinden.