In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Zwemplankje

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Zwemplankje voor zwemlessen of recreatief gebruik

Een zwemplankje worden veel gebruikt tijdens zwemlessen en zwemmen op recreatief niveau. Door te zwemmen met een zwemplank wordt met name de focus op de benen gelegd waardoor het mogelijk is bepaalde zwemtechnieken aan te leren of te perfectioneren. Ze zijn zeer populair en worden veel gebruikt tijdens zwemlessen en zwemmen op verenigingsniveau.

Een zwemplankje is er in diverse soorten van verschillende merken zoals Beco en Rucanor, de zwemplanken uit de Lesplank Generation serie ideaal voor zwemlessen of zwemmen op recreatief niveau.

De ietwat ervaren zwemmers die op zoek zijn naar het verbeteren van hun zwemtechnieken zullen veel plezier beleven aan de Xytal zwemplanken. De Xytal zwemplanken zijn zowel in junior als senior formaat te bestellen. Ook de Aqua-Trainer is een echte aanrader; deze zwemplank bestaat uit twee delen en is ook als Pull Buoy te gebruiken!