In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Sportourer Easy Gel Zadeldek

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 18,95

Special Price € 12,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Easy Gel zadeldek van Sportourer heeft kussens van siliconengel met verschillende diktes voor een groter zadelcomfort. De siliconengel vangt schokken en trillingen op en zorgt daarmee voor maximaal comfort. Het lycra zadeldek van Sportourer kan opgerekt worden om op verschillende soorten zadels te passen.

Specificaties

  • Waterdicht, unisex, past op verschillende soorten zadels.
  • Vulling van siliconengel.
  • Kan in de wasmachine en kan gebruikt worden voor spinnen.
  • Maat L heeft een maximale breedte van 180mm.
Artikelnummer AS8SJDNRGA
Model Easy
Merk Sportourer
Sport Fietsen

Extra informatie

Over Sportourer

Sportourer presenteert de nieuwe lijn van FLX zadels: buitengewoon en uniek. Ze zijn gemaakt van BIOX, een nieuw materiaal dat verkregen wordt uit castorolie; een hernieuwbaar natuurlijk materiaal dat de CO2-uitstoot verminderd. Met het gebruik van BIOX bevestigt Sportourer dat zij toegewijd is aan onderzoek en ontwikkeling van groene producten, in de wetenschap dat de toekomst roept om een grotere bewustwording in de industriële wereld van de noodzaak van het bescherming van de aarde.

Het nieuwe FLX-zadel is de eerste in zijn soort met een lage ecologische voetafdruk en een lage CO2-uitstoot, vanaf het verkrijgen van het ruwe materiaal tot en met het productieproces. De nieuwe compleet recyclebare Sportourer FLX biedt het groeiende aantal milieubewuste fietsers de macht om te kiezen voor een functioneel en duurzaam product.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Sportourer Zeta Comfort Gel City Zadel

€ 39,99

Special Price € 23,00

Sportourer Kaalam City Flow Zadel

€ 39,95

Special Price € 20,95

Sportourer Zoo Sport Gel Zadel

€ 32,95

Special Price € 15,80