In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Sportourer Kaalam City Gel Flow Zadel

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 44,99

Special Price € 25,85

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Specificaties

  • Een unisex zadel voorzien van een veringssysteem met elastomeer van variabele dichtheid voor meer rijcomfort, uitgevoerd met een combinatie van door injectie samengegoten nylon en rubber.
  • Afmetingen: L 267 x B 210 mm, gewicht: 410 g
Artikelnummer ASIVK7RRVS
Barcode 8030282390492
Merk Sportourer
Model Kaalam
Sport Fietsen

Extra informatie

Over Sportourer

Sportourer presenteert de nieuwe lijn van FLX zadels: buitengewoon en uniek. Ze zijn gemaakt van BIOX, een nieuw materiaal dat verkregen wordt uit castorolie; een hernieuwbaar natuurlijk materiaal dat de CO2-uitstoot verminderd. Met het gebruik van BIOX bevestigt Sportourer dat zij toegewijd is aan onderzoek en ontwikkeling van groene producten, in de wetenschap dat de toekomst roept om een grotere bewustwording in de industriële wereld van de noodzaak van het bescherming van de aarde.

Het nieuwe FLX-zadel is de eerste in zijn soort met een lage ecologische voetafdruk en een lage CO2-uitstoot, vanaf het verkrijgen van het ruwe materiaal tot en met het productieproces. De nieuwe compleet recyclebare Sportourer FLX biedt het groeiende aantal milieubewuste fietsers de macht om te kiezen voor een functioneel en duurzaam product.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Sportourer Garda TR Gel Flow Zadel Zwart, Man

€ 44,99

Special Price € 25,85

Sportourer Zeta Comfort Gel City Zadel

€ 39,99

Special Price € 23,00

Sportourer Zoo Sport Gel Zadel

€ 32,95

Special Price € 15,80