In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Het merk Tacx behoort tot de meeste innovatieve merken in de fietsenbranche. Tacx is uitgegroeid tot een A-merk en staat garant voor kwaliteit. De beste Pro Teams werken samen met Tacx en maken gebruik van de producten. Het merk staat dus midden in de wielerwereld en kan hieromsnel inspelen op de behoeftes die ontstaan vanuit de markt. Athleteshop heeft voor jou een uitgebreid en goed assortiment aan hoogwaardige Tacx producten samengesteld. Net zoals Tacx heeft Atheteshop ook hart voor de wielersport en we zijn blij dat we dit assortiment kunnen aanbieden. Je vind bij ons een grote categorie aan Tacx onderdelen, gereedschap en accessoires.

Tacx Trainer

Als je op zoek bent naar een fietstrainer dan moet je een online kopen van Tacx trainer kopen. We hebben verschillende modellen in het assortiment: Blue Twist, Bushido, Booster, Blue Matic, Satori Smart, Galaxia, I-Genius, VR Ironman, Neo Smart en Genius. De fietstrainers van Tacx hebben verschillende standen met een remsysteen. Je kunt dus met je nieuwe fietstrainer in huis op je racefiets stappen. De Tacx fietstrainers zijn geschikt voor zowel recreatieve als professionele wielrenners.

Tacx gereedschap

In deze categorie vind je een breed scala aan diverse fiets onderdelen van Tacx. Athleteshop heeft onder meer verschillende soorten sleutels zoals een inbussleutel, bladboutsleutel en trapas cupsleutel in het assortiment. Daarnaast hebben we ook meerdere montagezakjes, een vr ironman trainer, loopwiel, trainerwiel, stuurinrichting, cycle motion stand, cycle spider prof en nog veel meer. Heb je vragen of kan je een onderdeel niet vinden? Neem gerust contact met ons op.

Tacx accessoires

Naast tal van onderdelen en gereedschap ben je bij Athleteshop ook goed voor fiets accessoires van Tacx. Voor een bidon in vele verschillende soorten is dit de goede categorie maar ook voor verschillende real life video's, usb docking station, naast je bidon bestel je uiteraard een goede bijpassende bidonhouder.