In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Ergo Video Citytrip London & Barcelona

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 34,50

Special Price € 30,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Met de Tacx City Trips kun je ’s werelds bekendste steden verkennen zonder de deur uit te gaan. Stap op de Tacx trainer en kijk je ogen uit tijdens een enerverende rit door het centrum van Londen. De route (34 km) voert langs beroemde ijkpunten als St Paul’s Cathedral, de Big Ben en de Mall, de weg van Trafalgar Square naar Buckingham Palace. Proef daarna de unieke sfeer van Barcelona terwijl je monumentale gebouwen als Gaudi’s Sagrada Familia en de Torre Agbar passeert. De trip (68 km) eindigt met de beklimming van Montjuïc, de steile stadsheuvel van Barcelona.

Artikelnummer AS165032
Barcode 8714895037356
Merk Tacx
Model T1957.91
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.

Let op: Deze Real Life Video is alleen geschikt voor Tacx Trainer software gebruikers vanaf versie 2.07 en versie 3.5 en niet voor gebruikers van de Tacx Fortius software versie 2.0.