In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Real Life Bergen-Voss - Norway 

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 34,50

Special Price € 30,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Bergen-Voss is niet alleen de grootste en bekendste cyclosportieve tocht van Noorwegen, maar ook een van de meest schilderachtige routes ter wereld. Deze 90 kilometer lange rit, gefilmd tijdens het evenement in juni 2011, omvat de laatste helft van de race, over relatief makkelijke, golvende wegen langs de beroemde fjorden tussen de kuststad Bergen en het skistation Voss. Tegen het einde doemt één langere klim op, maar de helling is niet zo steil en halverwege is er de beloning van een spectaculaire waterval. Bergen-Voss is adembenemend mooi.

Artikelnummer AS165079
Barcode 8714895037776
Merk Tacx
Model T1956.71
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.Let op: Deze Real Life Video is alleen geschikt voor Tacx Trainer software gebruikers vanaf versie 2.07 en versie 3.5 en niet voor gebruikers van de Tacx Fortius software versie 2.04.