In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Real Life Video Liege - Bastogne - Liege - Belgium 

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 39,95

Special Price € 30,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Luik-Bastenaken-Luik is niet alleen de oudste klassieker ter wereld, maar ook een van de zwaarste. Dit is jouw kans om de steile heuvels in de prachtige Belgische Ardennen te bedwingen. De film, met een totale lengte van 90 kilometer en een maximale stijging van 16%, begint in Stavelot en bevat een serie uitdagende beklimmingen: Col de Stockeu, Côte de Werhai, Les Quartiers, Côte de Jevigne, Côte de la Redoute en Côte du Hornay. Na het bereiken van de laatste top is de afsluitende afdaling naar de stad Luik je welverdiende beloning.

Artikelnummer AS165091
Barcode 8714895042985
Merk Tacx
Model Liege - Bastogne - Liege
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.


Let op: Deze Real Life Video is alleen geschikt voor Tacx Trainer software gebruikers vanaf versie 2.07 en versie 3.5 en niet voor gebruikers van de Tacx Fortius software versie 2.04.