In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Real Life Video Route Des Grand Alps - 01 

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 63,70
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Dit is de allereerste Blu-ray film ooit van Tacx en de eerste uit een unieke serie: de Route des Grandes Alpes. Deze legendarische route voert dwars door de Alpen van zuid naar noord. In dit eerste deel kom je al fietsend door de Franse Haute Provence langs de prachtige Gorges du Cians en vind je vervolgens een reeks uitdagende beklimmingen op je weg, zoals de Col de la Couillole, de Col de la Bonette (een van de hoogste verharde wegen van de Alpen), de Col de Vars en de Col d’Izoard. Het tweede deel van onze Route des Grandes Alpes wordt medio 2012 verwacht.

Artikelnummer AS165098
Barcode 8714895039411
Merk Tacx
Model Route Des Grand Alps
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.