In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Real Life Video The Argus Tour 2010 - South Africa 

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 34,50

Special Price € 30,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Er komen elk jaar meer dan 35.000 fietsers uit alle hoeken van de wereld naar Zuid Afrika om deel te nemen aan deze uitdagende fietstocht (110 km). De route voert vanuit het centrum van Kaapstad over het grootste deel van het schiereiland van de Kaap naar het net buiten het stadshart gelegen Green Point Stadium. Tijdens de afdaling van Chapman’s Peak drive ziet u zelfs een helikopter van de brandweer die water op een brandje gooit! De Argus Tour is een fantastische rit, zeker ook dankzij de spectaculaire uitzichten.

Artikelnummer AS165103
Barcode 8714895035734
Merk Tacx
Model The Argus Tour 2010
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.