In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tacx Real Life Video The Dordogne France 

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 34,50

Special Price € 30,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze rit over 75 kilometer voert je door de Dordogne, een van de mooiste en populairste streken in Frankrijk. De film is gemaakt in augustus in warm, zonnig weer en geeft je daarom het perfecte vakantiegevoel. Over de vlakke tot licht golvende wegen van het nog grotendeels ongerepte platteland in het Franse zuidwesten volg je de slingerende rivier de Dordogne van west naar oost. Onderweg ontdek je schilderachtige middeleeuwse stadjes en dorpen en passeer je de imponerende kastelen waar Frankrijk beroemd om is.

Artikelnummer AS165104
Barcode 8714895036045
Merk Tacx
Model The Dordogne
Sport Fietsen

Extra informatie

Geschikt voor de Tacx VR trainers i-Genius Multiplayer, i-Genius, i-Vortex, i-Flow, i-Magic, Fortius, Fortius Multiplayer en de ergotrainers Bushido, Vortex en Flow die gekoppeld zijn met een Upgrade PC.