In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Thera-Band ABS Zitballen - Groen

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 29,95

Special Price € 26,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Dit is een speciale bal gemaakt om langere tijd op te zitten. De speciale Thera-Band-zitbal is steviger en de reactie trager waardoor het mogelijk is om voor langere tijd te werken. Door op deze bal te zitten traint en versterkt u de onderrug. De houding van het lichaam gaat een natuurlijke positie aannemen en met name de lordose krijgt weer zijn oorspronkelijke holling. Het dynamisch zitten gaat rugklachten tegen. Ook in het staan bemerkt men dat de houding van het lichaam beter en stabieler is, de rug kan langer belast worden zonder klachten.

De Zitbal wordt geleverd met een dopje en een verloopventiel (waardoor je de bal met een fietspomp of luchtbed pomp kunt oppompen).

De Thera-Band oefenbal is leverbaar in:

  • 1.70 - 1.88 m - Ø 65 cm - groen

Geproduceerd zonder gevaarlijke weekmakers! Veilig voor de gebruiker en veel beter voor het milieu. De zitbalen zijn uitgevoerd met het ABS veiligheidsysteem. Maximale belasting 500 kg, werking veiligheidssysteem ABS tot 120kg. De aangegeven maat is de maximale maat.

Artikelnummer ASL22KMV7W
Barcode 4260071631244
Kleur Groen
Merk Thera-Band