In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Thera-Band Balanstrainer - Groen

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 29,95

Special Price € 26,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Thera-Band balanstrainer wordt veel gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidaties, maar het  is ook zeer geschikt voor senioren. Met De Thera-Band® balanstrainer kunt u de motorische vaardigheden en uw balans verbeteren.

Er zijn twee schuimkussens van verschillende dichtheden en een met lucht gevuld kussen , dat de gebruikers van het product de mogelijkheid biedt om op een vaste ondergrond te beginnen en daarna  kan men over  stappen op het kussen.

De balanstrainer is tweezijdig te gebruiken. Eén zijde is antislip en de andere zijde bevat nopjes die een extra sensomotorische stimulatie geven.

Door verschillende balanstrainers te combineren kan de moeilijkheidsgraad gevarieerd worden. Verder is er een instuctieboekje in het Engels inbegrepen, waarin wordt uitgelegd hoe u de balanstrainers het beste kunt gebruiken.

Artikelnummer 293540
Barcode 087453233056
Kleur Groen
Merk Thera-Band
Weerstand Licht
Gewicht (kg) 0.2500
Sport Fitness, Gymnastiek

Extra informatie

De groene balanstrainer is stevig en is geschikt voor beginners.