In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Athleteshop heeft passie en hart voor de sport maar tegelijkertijd vinden we gezondheid en welzijn ook belangrijk. Deze aspecten proberen we dan ook constant te combineren in ons assortiment. Een merk wat dat mogelijk maakt is Togu. Het merk maakt goede producten die vrij zijn van gevaarlijke weekmakers (deze zijn kankerverwekkend) en de producten zijn 100% recyclebaar wat goed is voor het milieu. Athleteshop heeft Togu kussens en Togu ballen voor je in het assortiment, daarnaast hebben we ook producten zoals handgewichten, werpringen, neksteun, aerostep, balansbar, bantoo roller en nog veel meer.

Togu Bal

Athleteshop is de plek waar je je Togu bal bestelt om je oefeningen te doen. We hebben ze beschikbaar in meerdere soorten en maten. Je vind bij ons een Colored Bal Konfetti, Gymnastic Bal in meerdere kleuren, Knobbly Catch Trainingsbal, Pendel Bal, Powerbal Extreme ABS, Touch Bal, Myball en nog veel meer. Kijk snel in deze categorie en bestel je voorkeurs bal.

Togu kussen

Naast een Togu bal voor je oefeningen kan je deze ook uitvoeren op een Togu kussen. Athleteshop heeft meerdere soorten varianten voor je beschikbaar zoals een yoga balans kussen, verschillende senso balans kussen set en nog meer. Kijk in het assortiment welke voor jou oefeningen het meest geschikt is en voeg deze toe aan je winkelwagen.