In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Cardiff Skate

Cardiff Skate

Cardiff Skate

Maak kennis met de Cardiff Skate, we hebben het hier over innovatieve skates voor bijna elke schoenmaat. Samen met Mark Tuitert (Olympisch schaatskampioen) introduceren we Cardiff Skate in Nederland en Europa. In 2014 werd de Cardiff Skate geïntroduceerd in de Verenigde Staten in diverse winkels waaronder Costco stores. Nu zijn de skates ook online verkrijgbaar bij Athleteshop. Zo is de Cardiff Skate geschikt voor kinderen omdat je de schoenmaat makkelijk kunt aanpassen waardoor ze er jarenlang plezier aan kunnen beleven.

Wat is nu eigenlijk de Cardiff Skate? Het heeft net als een inline skate vier wielen, echter zijn de wielen anders geplaatst. De twee middelste wielen zijn bij de Cardiff Skate verplaatst naar de zijkant waardoor er meer stabiliteit is bij het skaten. Het tweede grote verschil is dat je de Cardiff Skate met je gewone schoen aan kunt trekken, super handig! Wil je in de zomer er lekker op uit, maar wil je ook een drankje kunnen doen op het terras? Met deze skates is dat dus mogelijk!

Cardiff Skate Cruiser Large & Youth

Je kunt bij Athleteshop diverse modellen online kopen voor kinderen en volwassenen. Cardiff Skate heeft diverse modellen ontworpen: Cruiser Small, Cruiser Large, S1, S2 en S3. Daarnaast is de Cardiff Skate Cruiser Youth in twee kleuren verkrijgbaar: Strawberry en Lime. Begin je net met skaten, dan kun je het beste gebruik maken van de Speed Control Discs. Met behulp van deze schijven (die standaard meegeleverd worden) zorg je dat de snelheid er uitgaat waardoor je comfortabeler kunt skaten.