In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Plantina

Plantina

Plantina

Plantina Vitamines & Mineralen

Vitamines en mineralen van Platina zijn voedingssupplementen die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Sinds 1993 brengt het Nederlands bedrijf The Ortho Company voedingssupplementen op de markt. Waar kwaliteit absoluut op de eerste plek staat zijn de vitamines van Plantina zeer betaalbaar. Daarbij gebruikt Plantina waar mogelijk enkel natuurlijke supplementen. Het assortiment van Plantina op Athleteshop.nl bestaat uit: Fit Multi, MagnesiumVitamine C, Vitamine D, Vitamine B12, Vitamine D, Trimare Visolie en Quercentine. Deze vitamines en mineralen kun je online bestellen vanaf 30 tabletten/capsules. 

Plantina supplier van iSkate

Plantina is supplier van de schaatsploegen van iSkate: Team Plantina en Team Afterpay. Zij zorgen ervoor dat de schaatsers, waar nodig, genoeg vitamines binnenkrijgen. Plantina heeft als doelstelling het onderhouden van een goede gezondheid. Door de topprestaties van de schaatsers is het belangrijk dat vitaminen en mineralen op een gezonde manier worden aangevuld.

Het contact tussen Plantina Vitamen en iSkate kwam tot stand doordat sprinter Hein Otterspeer al drie jaar individueel wordt ondersteund door het bedrijf. Zijn positieve ervaring met de producten van Plantina hebben er dus toe geleid dat nu ook zijn teamgenoten kunnen profiteren van hoogwaardige vitaminen en mineralen. De schaatsers van Team Plantina gebruiken sinds kort ook de vitamine E van Plantina. Team Plantina is het team van iSkate met succesvolle schaatsers zoals o.a. Ronald Mulder en Kai Verbij.