In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Powerslide

Powerslide

Powerslide

Powerslide

In 1994 werd in Duitsland Powerslide opgericht met maar één gedachte: het aanbieden van topkwaliteit skates, skeelers en skateboards. Powerslide is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste skeeler- en skateboardleverancier ter wereld. Ze blinken naast een ontzettend breed aanbod uit in innovatieve producten met een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding. O.a. schaatsen, powerblading, powerskating, free skating, nordic skating, fitness skating, quads, scooters en skateboarding producten behoren allemaal tot het assortiment van Powerslide. Niet voor niets hebben ze de slogan: 'We love to skate'.

Skates & Skeelers

Powerslide is het meest bekend in de productgroep skates & skeelers. Skaters hebben de keus uit ruim 65 verschillende modellen skeelers, die elk over unieke eigenschappen beschikken. Welk model je ook kiest, je bent verzekerd van topkwaliteit. Zowel amateurs als topsporters kiezen voor skates en skeelers van Powerslide vanwege de hoge reputatie als het gaat om kwaliteit. Veel skaters van de wereldtop gebruiken de producten van Powerslide.

Skateboards & Longboards

Powerslide beschikt ook over veel skateboards en longboards die allemaal verkrijgbaar zijn bij Athleteshop. Elk board is uniek en uiteraard van dezelfde topkwaliteit die je kan verwachten bij alle producten van Powerslide.

Bescherming

Skaten en skeeleren is ontzettend leuk, maar vallen kan erbij horen. Goede bescherming dragen is daarom een absolute must, en dat vindt Powerslide ook. Ze hebben daarom ook gedacht aan verschillende mogelijkheden om je te beschermen tegen valpartijen. Door gebruik te maken van lichtgewicht materialen, die toch van de gebruikelijke topkwaliteit zijn, merk je nauwelijks dat je iets draagt en ben je toch optimaal beschermd. U kunt bij Athleteshop terecht voor specifieke beschermproducten, maar u kunt ook meteen de voordelige multi- en all-in packs bestellen.