In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Shimano

Shimano

Shimano

Shimano Fietsen en Vissen

Shimano is een Japans metaalverwerkend bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van fiets, vis en roei onderdelen. Tot 2005 produceerde Shimano ook producten voor golf, maar daar zijn ze door een tekort aan succes mee gestopt. Volgens de president van Shimano zullen ze mensen blijven helpen met het realiseren van hun dromen door het creëren van een nieuwe levensstijl, waarbij ze dichter bij de natuur komen te staan en er samen van genieten. Shimano is erop gericht producten te ontwikkelen die mensen helpen te genieten van de natuur.

Shimano fietsen

Door de wereldwijd stijgende vraag naar het behoud van het milieu, krijgen fietsen meer aandacht, als meest vriendelijke vorm van transport. Shimano is gewijd aan het leveren van hoge kwaliteit en goed presterende fiets onderdelen, voor professionals en de alledaagse fietsers over de hele wereld. Tijdens het ontwikkelen van een fiets, beeld Shimano zich in dat fietsers rustiger gaan fietsen, om nog meer te genieten van de zingende vogels en de frisse wind. Shimano produceert makkelijk te gebruiken duurzame fietsonderdelen met nieuwe designs, door één sprong voor te blijven op de gebruiker zijn verbeelding.

Shimano vissen

Shimano was gewijd aan het verbeteren van vishengels door de nieuwste technieken toe te passen, dit bleek echter niet te werken. In plaats van te kijken naar de nieuwste technologische ontwikkelingen is Shimano gaan kijken naar hoe ze het plezier in vissen kunnen verhogen door een betere hengel. Dit heeft Shimano in staat gesteld producten te produceren die vissers aanspreekt en ze niet alleen helpen met het vangen van vis, maar ook helpen te genieten van het moment.