In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Triggerpoint

Triggerpoint

Triggerpoint

Triggerpoint Foam Rollers & Massage

Triggerpoint is gespecialiseerd in het verhelpen van langdurige pijn in het hele lichaam. Vaak wordt pijn veroorzaakt door zogeheten "triggerpoints", dit zijn een soort knopen midden in een spierstreng. Verassend veel soorten pijn in meerdere delen in ons lichaam worden veroorzaakt door deze spierknopen. De Foam rollers en Massage artikelen van Triggerpoint verhelpen de pijn op een snelle en effectieve manier. Door op de juiste plek, waar de spierknoop zich bevind, druk te zetten met een Foam roller of Massagestick van Triggerpoint masseer je de spierknopen los. Waardoor de pijn zal verzachten. De producten van Triggerpoint zijn uitermate geschikt voor fysiotherapie en revalidatie. Ook worden deze producten regelmatig door topsporters gebruikt die goed voor hun lichaam willen zorgen.

Foam Rollers

De Foam Rollers van Triggerpoint zijn erg populair als warming-up voor het sporten. Ze helpen je spieren te ontspannen en verhelpen knopen in je spieren. Wij verkopen Foam rollers in verschillende vormen, hardheden en kleuren. Hierdoor bieden wij voor elke soort van warming-ups, workouts en het tegengaan van spierpijn de juiste Foam roller aan. 

Massage

Naast de Triggerpoint Foam roller verkopen wij meerdere massage spullen van Triggerpoint. Wij verkopen onder andere massagesticks, massageballen en performance kits. De Triggerpoint massagesticks zijn gemaakt om staand of zittend te kunnen masseren en op deze manier de pijn te verzachten. De massageballen zijn gemaakt om moeilijk te bereiken plekken van het lichaam toch te kunnen masseren.