In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tunturi Magic Ball

€ 9,95

Special Price € 8,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De MagicBall werkt niet met vaste gewichten, zoals andere apparaten, maar werkt op basis van de middelpuntvliedende kracht. Hierdoor is de kracht van de MagicBall variabel en past zich dus automatisch aan het trainingsniveau van de gebruiker. De gegenereerde zijdelingse kracht is zo'n 15 kilo bij 10.000 omwentelingen per minuut.

De spiergroepen die je kunt trainen met een MagicBall zijn:

Polsen / Hand
Onderarm
Biceps
Triceps
Schouders

Bovendien is dit dé perfecte work-out voor mensen die last hebben van RSI of een muisarm. Een maximale work-out met een minimale inspanning!

Artikelnummer ASBLD716K1
Barcode 8717842019597
Merk Tunturi
Sport Fitness

Extra informatie

De Tunturi MagicBall is een vernuftig work-out instrument uit de V.S, ontwikkeld in opdracht van NASA. Omdat astronauten in een toestand van gewichtloosheid nu eenmaal niets hebben aan gewone gewichten, wilde men een trainingsapparaat dat ook in de ruimte resultaat heeft. Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke theorieën op het gebied van bewegingstherapie is MagicBall ontwikkeld.

De rotor in de MagicBall draait om een as. Dit terwijl deze as haaks op die eerste beweging draait in het binnenste van de MagicBall.  Deze beweging veroorzaakt het "woesjende" geluid wanneer de as van de rotor in beweging is in het hart van de MagicBall. Door de MagicBall steeds sneller heen en weer te draaien zal de rotor steeds meer toeren maken. Het geproduceerde 'gewoesj' klinkt als muziek en zorgt ervoor dat je steeds sneller wilt draaien. De MagicBall werkt zonder batterijen. De kern van de MagicBall beweegt door een rotatie van de pols. Doormiddel van de gyroscopische werking, `een snel roterend lichaam dat symmetrisch om zijn omwentelingsas is gebouwd en als stabilisator werkt`, kan de Gyro snelheden halen van maar liefst 15.000 omwentelingen per minuut. Dit genereert een kracht van 18 kilo en dat voel je!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Tunturi Knijphalter

€ 3,95

Special Price € 2,95

Tunturi Instelbare Handknijper (licht)

€ 9,95

Special Price € 8,95

Tunturi Instelbare Handknijper (zwaar)

€ 9,95

Special Price € 8,95

Klantenreviews

  • Geert
  • Powerball

  • Per waardering
  • 22 april 2018
  • Pluspunten

   • super cool
   • gezond

   Minpunten

   • als je de bal aanraakt als hij tolt doet het pijn
   • na afloop kramp in de spieren
   het is heel goed voor je gezondheid als je er achter bent gekomen hoe het moet is hartstikke leuk om mee te spelen