In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


USD Seven VII Stuntskates - Wit

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 159,95

Special Price € 143,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De 2014 editie van de populaire, beginners skate van Universal Skate Design.

De grootste verandering in de editie van dit jaar is dat er gebruik wordt gemaakt van veel betere onderdelen, opgenomen in de basis-setup. Tot nu toe werden USD VII skates met veel goedkopere frames gebruikt om het betaalbaar te maken voor beginners. Echter, de steeds groeiende populariteit van de VII modellen overtuigde de producent om de 2014 versie up te graden.

USD VII 2014 skates komen met superlichte Kizer Type X frames, die perfect voor freestyle opstellingen zijn. De verbeterde USD Falcon liner met een schokdemper is een aanvulling op de brede, universele schaal, waardoor de skates super gemakkelijk om elke voet passen.

Als u op zoek bent naar een optimale, duurzame skate van USD en beide Classic Thrones zijn UFS Thrones lijken te smal, dan kan niet verkeerd gaan met USD VII!

Details

  • Liner: USD Falcon 
  • Soulplate: USD VII 
  • Backslide plaat: Geïntegreerde 
  • Frame: Kizer - Type X 
  • Wielen: USD 57mm / 90a 
  • Lagers: USD - Abec 5
Artikelnummer AS700235
Merk USD
Model Seven
Sport Skeeleren
Frame Platinum Kizer Type M II
Wielen USD Team wheels 57mm / 89A
Geslacht Heren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

USD Throne Classic Nick Lomax III Stuntskates

€ 219,95

Special Price € 197,95