In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 154

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 154

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Uvex is een sport merk op het gebied van skiën, snowboarden en fietsen. Het Duits bedrijf dat in 1926 is opgericht heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in veiligheidsproducten zoals helmen, brillen en andere bescherming. Het familie bedrijf staat garant voor kwaliteit en heeft als motto "Business is people". Heb je dus nog wintersport gear nodig zoals een skihelm of skibril? Da ben je je bij Athleteshop aan het juiste adres.

Uvex Skihelm

Veiligheid voorop! Ook tijdens de wintersport is bescherming belangrijk. Ga dus niet zonder een skihelm de piste op met je ski's of snowboard. Koop daarom vandaag je Uvex skihelm online en ga veilig op wintersport. We hebben hier diverse skibril modellen in het assortiment van Uvex: Airwing 2 Pro, P1us, P1us Hardshell, P1us Pro, P1us Pro WL, Race en de P2us. De skihelmen kun je online bestellen in verschillende kleuren en maten. De modellen van Uvex zijn van sterk en licht materiaal en is daarom geschikt voor wintersport.

Uvex Skibril

Naast een skihelm is het ook erg belangrijk om een skibril te dragen tijdens je wintersport. Een Skibril heeft meerdere beschermingsfactoren. Zo beschermd een goede Uvex skibril tegen UV licht, daarnaast bescherm je skibril tegen sneeuw. Daarbij heb je met een goede skibril van Uvex beter zicht, door speciaal gebogen glazen heb je meer en beter zicht tijdens je wintersport met een skibril van Uvex. We hebben diverse modellen in het assortiment die je online kunt bestellen: Speedy Pro, Snowcat, G.GL 300, Wizzard DL, Downhill 2000, Apache 2 en Craxx. OTG.