In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 206

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 206

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het badminton merk VICTOR is afgeleid van het woord "victory". Het merk is opgericht door Chen Deng-Li en is op de dag van vandaag een wereld merk in de badminton sport. Alle topsporters maken gebruik van rackets en andere pdoructe van VICTOR. Het bedrijf dat continu aan het ontwikkelen is door de ervaring van topatleten en nieuwste technieken.

Victor badminton racket

Koop de beste badminton rackets van Victor hier online bij Athleteshop. We hebben een verschillende badminton rackets modellen. Belangrijke facetten bij een badminton racket zijn materiaal, gewicht, snaarspanning en de lenget van de racket. De modellen die je online bij ons kunt bestellen zijn de GJ-series, AL-series en ST-series. 

Victor badmintonshuttle

Zonder een badmintonshuttle kan je het spel niet spelen, de shuttles hebben we in meerdere varianten beschikbaar. Over het algemeen worden de Victor badmintonshuttles geleverd met 12 shuttles. Koop je badmintonshuttle vandaag online voor trainingen of wedstrijden.