In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Yonex Mavis 300 Nylon Badminton Shuttles Wit - 6 stuks

€ 14,50

Special Price € 10,95

* Verplichte velden

€ 14,50

Special Price € 10,95

De Yonex Mavis 300 plastic badminton shuttles combineren een vlucht die lijkt op die van veren shuttles met een vier tot vijf keer hogere duurzaamheid dan gewone nylon shuttles. Bovendien, herstelt een Mavis 300 shuttle na een smash in slechts 0.02 seconden. Dit is slechts 0.005 seconden langzamer dan een Yonex veren shuttle en 0.008 seconden sneller dan het herstel van een gewone shuttle. Dit betekent dat de Mavis 300 een vlucht patroon heeft dat dichtbij veren shuttles komt.

Spelers moeten altijd gebruik maken van de shuttles die het best passen bij hun speelomgeving. De hardheid van de nylon veren varieert afhankelijk van de temperatuur. In een koude omgeving zullen de veren hard worden en dus brozer. In warme omgevingen worden de veren zachter en hebben minder kans om te breken, maar het gevoel bij impact wordt beïnvloed door de zachtere veren. Daarom heeft Yonex drie verschillende categorieën snelheid van nylon shuttles: Slow (22-33 °C), Medium (12-23 °C) en Snel (0-13 °C).

De Yonex Mavis 300 is een van de meest gebruikte shuttles in de regionale competitie en toernooien en is goedgekeurd door Badminton Nederland.

  • Materiaal: Nylon
  • Beschikbare snelheden: Slow (Groen) of Medium (Blauw)
  • Kleur: Wit
  • 6 shuttles per koker
Artikelnummer AS4103001C
Merk Yonex
Materiaal Nylon
Gewicht (kg) 0.1
Sport Badminton

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Klantenreviews

    • 8 juli 2012
    • Fijn product. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook goed voor buiten.