In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Yonex Nanoray 900 Badmintonracket

€ 214,95

Special Price € 156,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Nanoray, de nieuwste head light serie badmintonrackets van Yonex biedt een snelle en gecontroleerde swing met verbeterde repulsie via het nieuwe Aero Frame. Nanoray is ontworpen voor spelers die hun tegenstanders met extreme snelheid achter in het veld drukken. De dunnere bovenkant van het frame zorgt voor minimale luchtweerstand voor een grotere snelheid van het racketblad, terwijl de dikkere zijkanten aan de onderkant van het racketblad een maximale repulsie genereren door een grotere stijfheid. Een geheel nieuw frame dat de hoek van de shuttle bij uw smashes nog steiler maakt.

  • Flexibiliteit: Stijf
  • Balans: Head light
  • Frame: H.T. Graphite, H.M. Graphite, Nanometric, Super HMG
  • Shaft: H.M. Graphite, X-Fullerene, Ultra PEF
  • Lengte: 674 mm
  • Gewicht: 3U - 85.0 - 89.9 gram
  • Gripmaat: G4.5
  • Kleur: Iron Gray
  • zonder bespanning

Model Nanoray
Artikelnummer AS1410853
Merk Yonex
Barcode 4549317217603
Sport Badminton
Balanspunt Head light
Maximale Bespanning 12 kg
Gripmaat G4,5
Shaft H.M. Graphite, X-FULLERENE, Ultra PEF
Bladvorm Isometric
Flexibiliteit Stijf
Gewicht 85 g

Extra informatie

Yonex Nanoray 900 eigenschappen:

Nieuw evolutionair frame ontwerp: om een agressieve speelstijl verder te ontwikkelen, ontwikkelde Yonex een nieuwe frame vorm die je tegenstanders zal overweldigen door het leveren van snellere, steilere smashes. Dit vereist ook een nieuwe benadering van de constructie die de vlucht van de shuttle direct na het contact naar beneden dwingt in plaats van eerst in een lichte opwaartse richting. De Nanoray 900 geeft een steilere hoek aan uw smash, zodat de shuttle voor uw tegenstanders voeten land.

Nanometric: Nanometric verbetert de hechting tussen de koolstofvezels waardoor Yonex de shaft constructie van badmintonrackets naar een hoger niveau kan tillen. Door het verminderen van de hoeveelheid koolstof in de shaft kan de shaft dunner gemaakt worden dan die van een conventioneel racket. Dankzij de Nanometric technologie blijft ondanks de dunnere shaft de stijfheid behouden, waarmee Yonex een revolutionair lichtgewicht racket gemaakt heeft met bliksemsnelle bewegingen en extra controle.

X-Fullerene: de nieuwe generatie X-Fullerene heeft 4 radiale ribben die koolstofatomen verenigen om een voetbal-achtige structuur te vormen. X-Fullerene wordt gebruikt in de hars waarmee de koolstofvezels gebonden worden en het creëert de een cross-link constructie. De tienvoudige toename in binding maakt het mogelijk om een 5% hogere repulsie te creëren en een 15% grotere stabiliteit.

Isometric: Isometric™ technologie zorgt dat de lengte van de lengte- en breedte snaren in het racketblad zo dicht mogelijk bij elkaar wordt gehouden, zodat de sweet spot vergroot wordt. Dit zorgt voor een meer consistente nauwkeurigheid, zelfs bij off-centre hits van de shuttle.