In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Yonex Nanoray Z-Speed Badmintontracket

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 214,95

Special Price € 156,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Yonex Nanoray Z-Speed racket is de absolute topper uit de serie, geschikt voor verenigingsspelers en professionele wedstrijdspelers.

De frame en shaft zijn gemaakt van zeer stevig materiaal. Toch is het racket heel flexibel, waardoor je technisch en snel kunt spelen. Snel, technisch spel wordt nog verder bevorderd door de balans van dit badmintonracket. De kop is namelijk lichter dan de rest van het racket.

Model Nanoray
Artikelnummer 1410901
Merk Yonex
Barcode 4549317093672
Sport Badminton
Kleur Zwart
Balanspunt Head Light
Materiaal Grafiet
Maximale Bespanning 11 kg
Gripmaat G4
Snaar Yonex BG-65
Shaft Graphite
Bladvorm Isometric
Flexibiliteit Stijf
Gewicht 260 g
Lengte 67,5 cm

Extra informatie

Slagsnelheid
Een nieuwe frame doorsnede, ultra slanke lange steel, samen met Nanometric en X-fullerene, zorgen ervoor dat de Yonex Nanoray Z-Speed het meest aerodynamische badminton racket is. Verhoogt de swing snelheid met 10%.

Horizontale-A Concept
Het nieuwe tube patroon genaamd Horizontal-A Concept heeft ervoor gezorgt dat Yonex een extra dun frame heeft kunnen creëren. Er zijn 4 snaren extra horizontaal door het frame geplaatst waardoor de sweet spot aan de bovenkant van het frame groter word. Zelfs "mis hits" blijven zo zeer krachtig.

Snap Back Zone (SBZ)
Uniek ontwerp van de Yonex Nanoray Z-Speed, het frame is op twee punten verdunt. En met EX-HG: het meest krachtige elastisch materiaal, dat wordt gebruikt binnen het frame, biedt het racket een flexibele impact en weerkaatst het de shuttle met een krachtige versnelling en verwoestende kracht.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Yonex Nanoray 70DX Badmintonracket

€ 99,95

Special Price € 70,75