In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Zray A4 Premium Opblaasbaar SUP Board 11'6'' - Geel / Wit

€ 490,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Zray A4 Premium Opblaasbaar SUP Board Geel / Wit
Opblaasbaar SUP Board

  • Dikte: 15 cm
  • Max Belasting: 160 kg
  • Volume: 300 L
  • Vinnen: 3 Fins system: 2 fix + 1 removable

Inclusief:
backpack
Aluminum paddle Adjustable / 165cm-215cm(new)
ZRAY High Pressure Pump
foot rest

Model A4 Premium
Artikelnummer ASEBKNWKP6
Lengte 11'6''
Breedte 81 cm
Dikte 15 cm
Maximale Belading 160 kg
Barcode 6920388633932
Merk Z'ray
Materiaal EVA / Polyester (PE) / PVC
Kleur Geel, wit
Sport SUP

Extra informatie

Bij Poolstar Zray geloven we dat als een product mooi en praktisch is, het alle kansen heeft om door de consument te worden gekozen. Daarom werken we al meer dan 10 jaar met ontwerpbureaus, zodat de onthulling van elk nieuw product een uniek moment is.

Onze missie: innoveren en de beste producten leveren tegen steeds scherpere prijzen.

Een product kan mooi zijn, maar het moet vooral praktisch, robuust en nuttig zijn. Daarom werken onze technici op beide assen samen met onze ontwerpers. Ze brengen hun technische kennis, ervaring en materialen, en een onmiskenbaar vermogen om dat kleine beetje extra te bedenken dat de consument aanspreekt.

Om het beste product te bereiken, vervaardigen wij alle producten zelf. Dit is essentieel voor ons omdat het ons in staat stelt om de kwaliteit en doorlooptijden te beheersen. Wij produceren in Italië, Finland, Canada, België, Israël en China. Er is constante kwaliteitscontrole gaande om ervoor te zorgen dat de specificaties worden nageleefd.